El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló es concentra per a exigir millores laborals

Entre les reivindicacions es troba la reducció de llistes d'espera o l'augment de la plantilla

General 20 de noviembre de 2020 redacció
WhatsApp Image 2020-11-20 at 13.06.26
Concentració en el Hospital Provincial de Castelló

El Comité d'Empresa i la Junta de Personal de l'Hospital Provincial de Castelló ha convocat aquest matí una concentració en el complex sanitari per a exigir «la recuperació de tots els drets arrabassats a tot el personal del Consorci hospitalari provincial de Castelló».

Entre les exigències per part del Consorci es troben la posada en funcionament de l'edifici de l'hospital de dia oncològic, enfortir la plantilla o no mantindre l'excés de jornada d'alguns serveis. Així mateix, aquesta concentració ha sigut convocada únicament a l'Hospital Provincial, no obstant això, totes les seccions sindicals han secundat «amb unanimitat» les reivindicacions.

Així mateix, des del sindicat d'UGT consideren que «al principi no se sap si hauran més convocatòries o no, però si no hi ha intenció de solucionar-les per part de la Direcció de l'Hospital sí que s'organitzaran més actes per a exigir solucions», asseguren. 

Finalment, cal destacar que donada la situació marcada pel coronavirus, han sigut els Delegats de Personal i representants sindicals del Consorci els que s'han concentrat i manifestat per a exigir solucions a la Direcció.

Te puede interesar
Lo más visto