L'ajuntament d'Onda adapta la programació a les mesures de seguretat de 22 activitats culturals durant el nadal

El programa ‘Nadal a Onda’ arrancarà el pròxim 3 de desembre amb l'encesa de llums nadalenques

General 22 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
font-de-dins-onda

L'Ajuntament ha treballat per a adaptar la programació a totes les normes preventives i ha organitzat 22 activitats per al Nadal, tant presencials com online, perquè els onders puguen gaudir amb seguretat de la cultura, música i actes infantils en aquesta època tan especial de l'any.

El programa ‘Nadal a Onda’ arrancarà el pròxim 3 de desembre amb l'encesa de llums nadalenques a la ciutat i el dia 11 amb la inauguració del Betlem en el Raval. Després, fins al 5 de gener es duran a terme diferents actes en el teatre Mònaco, garantint la distància de seguretat i protocol anti Covid. A més, Papa Noel rebrà als xiquets onders el 24 de desembre. El colofó final arribarà amb la cavalcada itinerant dels Reis Mags pels carrers d'Onda. Enguany, l'Ajuntament amagarà per diversos punts d'Onda figures dels tres reis mags. Els xiquets que aconseguisquen fer-se una foto, des del 21 de desembre al 3 de gener, amb Melchor, Gaspar i Baltasar i la pugen al formulari habilitat en la web municipal entraran en un sorteig d'un lot de llibres.

«La pandèmia no privarà de la il·lusió als més xicotets ni d'una mica d'alegria tan necessària a tots els onders. Hem treballat per a donar adaptar les activitats a la nova situació i evitar els riscos de contagi”, ha destacat Maria Prada de Conflent en la presentació. Vicent Bou ha posat l'accent a apostar per les noves tecnologies «perquè els onders puguen continuar gaudint del Nadal sense risc» i, alhora, fomentar la cultura i la lectura entre els més xicotets.

Te puede interesar
Lo más visto