Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ciutadans (Cs) demana més inversió en els PGE per a la regeneració de la costa sud

La coordinadora provincial, Cristina Fernández, subratlla que «ni PP, ni PSOE han solucionat esta reivindicació quasi històrica»

Política 23 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_0446

La coordinadora provincial de Ciutadans (Cs) en Castelló, Cristina Fernández, ha informat que «Cs ha esmenat els Pressupostos Generals de l'Estat per a incloure la més inversió en la regeneració del litoral sud». «Els municipis d'Almenara, Xilxes, Moncofa, Nules, Borriana i Almassora no poden continuar sobrevivint de pegats, sinó que necessiten solucions definitives», ha defensat Fernández, en la seua visita a Borriana al costat del Síndic i coordinador autonòmic, Toni Cantó, la portaveu de Cs en la localitat, María Jesús Sanchís i altres membres de Cs.

La coordinadora ha subratllat que «a causa del canvi climàtic els temporals són més virulents i regulars, per la qual cosa la nostra costa cada vegada corre més perill». «Aquesta és una reivindicació quasi històrica, a la qual ni PP ni PSOE han sabut i volgut donar eixida durant els seus anys de mandat», ha assegurat Fernández, qui ha subratllat que «les platges és un dels nostres grans patrimonis turístics i que per tant, hem de cuidar i protegir al màxim». 

Finalment, la líder provincial ha assenyalat que «en total, Cs ha presentat més de 300 esmenes parcials destinades a millorar la vida de les famílies, autònoms i pimes, a enfortir la Sanitat i a assegurar una gestió responsable dels Fons Europeus».

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Newsletter