Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ciutadans (Cs) demana més inversió en els PGE per a la regeneració de la costa sud

La coordinadora provincial, Cristina Fernández, subratlla que «ni PP, ni PSOE han solucionat esta reivindicació quasi històrica»

Política 23 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_0446

La coordinadora provincial de Ciutadans (Cs) en Castelló, Cristina Fernández, ha informat que «Cs ha esmenat els Pressupostos Generals de l'Estat per a incloure la més inversió en la regeneració del litoral sud». «Els municipis d'Almenara, Xilxes, Moncofa, Nules, Borriana i Almassora no poden continuar sobrevivint de pegats, sinó que necessiten solucions definitives», ha defensat Fernández, en la seua visita a Borriana al costat del Síndic i coordinador autonòmic, Toni Cantó, la portaveu de Cs en la localitat, María Jesús Sanchís i altres membres de Cs.

La coordinadora ha subratllat que «a causa del canvi climàtic els temporals són més virulents i regulars, per la qual cosa la nostra costa cada vegada corre més perill». «Aquesta és una reivindicació quasi històrica, a la qual ni PP ni PSOE han sabut i volgut donar eixida durant els seus anys de mandat», ha assegurat Fernández, qui ha subratllat que «les platges és un dels nostres grans patrimonis turístics i que per tant, hem de cuidar i protegir al màxim». 

Finalment, la líder provincial ha assenyalat que «en total, Cs ha presentat més de 300 esmenes parcials destinades a millorar la vida de les famílies, autònoms i pimes, a enfortir la Sanitat i a assegurar una gestió responsable dels Fons Europeus».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter