Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ciutadans (Cs) defensa la publicació semestral de les despeses dels grups municipales de Castelló

Marín Buck : "La transparència és una de les banderes del Fadrell, doncs ara toca posar-la en pràctica"

Política 23 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_4198
Alejandro Marín-Buck, portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló.

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha anunciat «la presentació d'una proposta perquè els grups municipals del Consistori publiquen de manera semestral les despeses derivades de la seua assignació municipal». «Es tracta de complir amb una de les banderes del Govern del Fadrell: la transparència», ha assenyalat Marín-Buck, per això, «esperem que no es neguen a rendir comptes als castellonencs».    

En aquest sentit, l'edil ha informat que «amb aquesta iniciativa també proposem publicar de forma actualitzada i mensual en la web els sous dels membres de la corporació». «A més, tot això demanem que es realitze amb caràcter retroactiu, des de l'inici de la legislatura», ha afegit el regidor. 


Finalment, el portaveu de Cs ha subratllat que «la transparència és crucial per a mantindre una relació de confiança entre la ciutadania i els poders públics, amb el que no hauria de ser posada en dubte».

Te puede interesar

181220 Castelló arbre Nadal Ecovidrio

 Reciclatge de vidre també al Nadal

Redacció
General 18 de diciembre de 2020

a campanya de ‘L’arbre de miniglús d’Ecovidrio’ se situa a Hort dels Corders fins el 20 de desembre i portarà regals per a promoure el reciclatge entre xiquetes i xiquets.

Lo más visto

Newsletter