Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Mezquita reconeix el valor de les TIC en l’ensenyament durant la 6ª Trobada de Professorat de Valencià

El regidor obre unes jornades de formació i debat organitzades en col·laboració amb la Fundació Bromera

Educació 23 de noviembre de 2020 Redacció
201120 6ª_Trobada_de_Professorat_de_Valencià (1)

El regidor d’Educació de Castelló, Francesc Mezquita, ha obert aquesta vesprada la 6ª Trobada de Professorat de Valencià, que se celebrarà hui i demà al Menador. L’esdeveniment combina l’assistència presenticial amb la telemàtica, per tal de garantir el compliment de les mesures sanitàries i donar resposta a totes les sol·licituds rebudes.

«La covid ha accelerat la necessitat d'emprar les TIC com una eina fonamental en l'ensenyament i aquesta trobada reforça eixa necessitat», ha assegurat l’edil. Per a Mezquita, les noves tecnologies han «d’esdevindre una eina de creació, per això és fonamental que aquestes estiguen a l'abast de l'alumnat i el professorat i acurtar l'escletxa digital», un dels objectius del departament d’Educació durant la crisi sanitària i pel qual va fer arribar tauletes i línies de dades a l’alumnat que ho necessitava.

El regidor d’Educació ha recordat també que «les TIC per si mateixes no innoven, cal que estiguen acompanyades d'una adequada metodologia i de l’experiència docent com a guia». Mezquita també ha destacat «la necessitat de donar suport a l'ensenyament i la celebració d'aquesta Trobada n'és una bona mostra del reconeixement que ens mereixen les persones que es dediquen a aquesta professió».

Cal assenyalar que la Regidoria d’Educació de Castelló col·labora amb la Fundació Bromera en l’organització de la 6ª Trobada de Professorat de Valencià. Durant tot el cap de setmana s’abordaran temes vinculats a la temàtica «Transformació digital: eina fonamental per a la innovació educativa». La finalitat de l’encontre és fomentar de la lectura, adaptar l’educació a les noves tecnologies i adquirir nous coneixements sobre tècniques educatives que puguen ser posteriorment aplicades a les aules.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter