Ciutadans demana en la Diputació que no s'elimine el castellà de les aules 

La coordinadora provincial, Cristina Fernández, assegura que "Espanya es mereix una llei per a una generació i no per a un partit"

Educació 23 de noviembre de 2020 Redacció
50612564358_6ff9aaa36b_o
La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha demanat «no eliminar el castellà de les aules». «Amb l'aprovació de la Llei Celáa s'atropellen els drets fonamentals», ha assenyalat la diputada, qui ha traslladat que «Cs ha presentat una proposta en l'Administració perquè el Govern rectifique en aquest abús i la Diputació es pose al costat de la llibertat».     

Així doncs, la també coordinadora provincial ha assegurat que «una altra vegada Sánchez cedeix davant Podemos i davant els nacionalistes d'ERC, per continuar mantenint-se en el poder». «L'Educació no és una arma llancívola, aquesta és la huitena llei en 40 anys de democràcia. Des de Cs ho hem dit des del primer dia i el mantenim: fa falta una llei educativa per a una generació i no per a un partit», ha subratllat Fernández.      

En definitiva, per a la portaveu, «aquesta llei sense consens abandona als xiquets d'Educació especial, lamina la llengua oficial de l'Estat, constreny a les concertades, perjudica la meritocràcia, però sobretot ataca a la llibertat».

Te puede interesar
Lo más visto