Nules obri les instal·lacions esportives sols per als entrenaments i partits oficials degut a la disminució dels contagis per Covid

L'ajuntament ha perllongat les mesures restrictives fins al 29 de novembre

Sanitat 23 de noviembre de 2020 redacció
IMG_7420
Junta de Portaveus. Ajuntament de Nules

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules va decidir aquest divendres flexibilitzar algunes mesures restrictives municipals davant la disminució dels contagis per Covid a la població. Així mateix, s’ha acordat reobrir el camp de futbol, el poliesportiu municipal, i les pistes esportives sols per als entrenaments i partits oficials dels diferents clubs que utilitzen aquestes instal·lacions però es prohibeix l’assistència de públic i els vestuaris seguiran tancats com a mesures de prevenció.  

La resta de mesures es perllonguen de moment fins al pròxim 29 de novembre. En aquest sentit, cal recordar que aquestes mesures van ser acordades per la Junta de Portaveus el passat 28 d’octubre davant l’ increment important de contagis per la Covid en la localitat  i  en mires a interrompre o limitar la cadena de transmissió del virus en l’àmbit municipal, van ser allargades fins al 22 de novembre. 

Així, l'alcalde de la localitat, David García asegura: «Les dades publicades per la Conselleria de Sanitat en els últims dies han disminuït considerablement en relació a les registrades a finals del mes d’octubre i principi d’aquest mes, per tant hem decidit flexibilitzar algunes d’aquestes mesures. No obstant això, no hi ha que baixar la guàrdia i encara que anem pel bon camí la responsabilitat personal segueix sent molt important per a frenar les contagis», explica García. 

Així doncs, seguiran precintats els parcs infantils i les zones d’oci públiques del municipi, a l’igual que el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon de la localitat per a evitar el seu ús i continuarà  tallat el subministrament d’aigua de les fonts públiques. També, segueixen suspesos els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l’horari extraescolar en els centres educatius de la localitat. I seguiran suspesos els actes públics municipals programats per les diferents regidories de l’ajuntament; a l’igual que l’autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM.

D'altra banda, el personal de la brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i també els llauradors seguiran portant a terme les tasques de desinfecció dels carrers amb els seus tractors.

També s’allarga el reforç dels torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, i vigilar el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.

 

 

Te puede interesar
Lo más visto