El CD Castelló reacciona tard i cau a Vallecas per 2-1

Els albinegres no van ser capaços de revertir una primera meitat prou desastrosa que va aprofitar el rival per marxar al descans amb 2-0 a favor

Esports 23 de noviembre de 2020 Redacció
Rayo-Vallecano-2-C.-D.-Castellon-1-Www.actualidadcanarias.com-3

El CD Castelló va caure per 2-1 en el partit que li enfrontava al Rayo Vallecano en l'Estadi de Vallecas corresponent amb la jornada 13 de la Lliga SmartBank. Els albinegres no van ser capaços de revertir una primera meitat prou desastrosa que va aprofitar el rival per marxar al descans amb 2-0 a favor. En la segona part els d'Óscar Cano van intentar reaccionar però no va ser suficient i van caure per 2-1.

Primera part

Repetia Óscar Cano la defensa de cinc que tan bon resultat li va donar contra el Cartagena. En punta el tècnic apostava aquesta volta per Juanto en detriment de Zlatanovic i Gus Ledes es quedava a la banqueta deixant el seu lloc en l'onze a Fidalgo.

El partit va arrancar amb un Rayo Vallecano decidit en buscar la victòria. Al minut sis de partit Qasmi va rematar una bona centrada de Andrés Martín que va obligar a Álvaro Campos a fer una intervenció de mèrit. I 8 minuts més tard va arribar el 1-0 dels locals. Lapeña li va regalar la pilota a Pozo en zona de tres quarts. El baló arribava a Qasmi que va cedir per a que Andrés Martin marca-se a plaer.

El gol va fer al Rayo guanyar en confiança, l'equip de Vallecas no parava d'assetjar l'àrea dels orelluts. L'equip d'Iraola va ser un vendaval que no es podia frenar. En el minut 19 Álvaro García va rematar al pal en una bona combinació amb Pozo i prop del descans en el 44 va arribar el segon gol dels locals. Álvaro García posava una bona centrada des de la banda esquerra i en el segon pal de nou Andrés Martin posava dos arriba als locals. Gol psicològic per a tancar la segona part.

Segona part

El descans li va vindre bé als albinegres que van eixir més endollats al partit. Cano va introduir dos canvis, Rubén Díez es va quedar a la banqueta i va ocupar el seu lloc Gus Ledes. En el minut 62 unes mans de Pozo dins de l'àrea del Rayo va acabar en penal per als orelluts. Marc Mateu va transformar pel mig de la porteria. Encara havia partit, 2-1 en el marcador.

En el minut 67 va entrar Cubillas en el lloc de Juanto, però de nou l'equip va mancar de creativitat per a generar ocasions clares de gol. La més clara la va tindre el mateix Cubillas en el minut 85 amb una volea des de el cor de l'àrea que es va marxar molt prop del pal mentre el porter local, Dimitrievski, feia l'estatua. Al final el 2-1 en el marcador no es va moure.

Próxim partit

El pròxim partit del CD Castelló serà dimarts al Estadi de Castalia contra el Alcorcón. El partit començarà a les 19.00 hores.