Onda renova la seua aliança amb la Cambra de Comerç per a reforçar la promoció del parc industrial i comerç local

Durant 2021 totes dues institucions continuaran treballant de la mà per millorar els projectes Onda Logistic i Onda Shopping

Política 23 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_4581

L'Ajuntament d'Onda i la Cambra de Comerç de Castelló continuaran treballant de la mà durant 2021 per a reforçar i millorar dos projectes conjunts que estan donant, durant aquest any, molt bons resultats com són Onda Logistic, amb la finalitat d'atraure inversions internacionals a la ciutat, i Onda Shopping, amb l'objectiu de fomentar les compres en el comerç local.

Així, totes dues institucions han acordat ampliar la promoció internacional de la plataforma Onda Logistic Mediterranean Business Park, que fins ara havia centrat la campanya de comunicació a Regne Unit, a França i les regions espanyoles de Madrid i Catalunya. Cal 

L'arribada de noves inversions a Onda durant els últims mesos és notable, ja que el consistori ha concedit 37 llicències d'obra major des de juny de 2019, amb una inversió total de 54,7 milions d'euros per a ampliar i construir noves naus a la ciutat. Una xifra que duplica totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

D'altra banda, el govern municipal ha acordat amb l'entitat cameral millorar l'aplicació mòbil Onda Shopping, que conjumina a tots els establiments comercials de la ciutat, amb noves funcionalitats com a canal de Whatsapp, campanyes de promoció amb incentius al consum i fins a deu jornades de difusió de l'eina digital entre els ondenses perquè li l'instal·len. 

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha explicat que “continuem treballant de la mà del millor partner que podem tindre per a dinamitzar l'economia ondense i afrontar la crisi amb la condició de consolidar ocupacions i mantindre obertes les portes de les nostres empreses. És moment de ser proactius i invertir en recursos i eines que puguen ser útils als nostres comerciants i empresaris”. 

Te puede interesar
Lo más visto