Economia donarà 9.000 tiquets d'aparcament gratuït durant 1 hora

L'horari de lliurament serà de 9.15 a 14.00 hores en la Unió de Comerç de Vila-real.

Economía 23 de noviembre de 2020 Redacció
aparcament-vila-real

La Regidoria d'Economia continua implementant noves polítiques i accions per a ajudar el comerç i els negocis locals a reactivar les vendes i, amb això, pal·liar les conseqüències de la covid-19 sobre l'economia vila-realenca. Amb aquest objectiu, el departament que dirigeix Xus Madrigal llança una nova campanya de promoció del consum local a través de la distribució de 9.000 tiquets d'aparcament gratuït en el pàrquing subterrani de la plaça Major. La iniciativa s'emmarca en les accions acordades per tots els grups polítics en la Mesa del Renaixement per a la reactivació de la ciutat.

“El nostre compromís amb el comerç i la restauració local és absolut. Les conseqüències de la crisi sanitària han sigut gravíssimes en molts sectors i establiments locals; per això, estem posant en marxa iniciatives molt diverses que dinamitzen la ciutat, incentiven les vendes i afavorisquen el consum a les nostres tendes i en els nostres restaurants, que és, sense cap dubte, la millor manera d'ajudar-los a remuntar aquesta crisi”, assenyala Madrigal. Una d'aquestes iniciatives passa per facilitar l'aparcament en el centre de la ciutat, on se situen bona part dels establiments comercials i de restauració de Vila-real. “Això no vol dir que la campanya es limite als locals del centre, tot el contrari; repartirem 9.000 tiquets entre tots els comerços, bars i restaurants que vulguen participar, perquè puguen premiar als seus clients amb una hora d'aparcament gratuït en la plaça Major”, puntualitza el regidor d'Economia. 

“Ara que s'acosta la campanya de Nadal, en la qual el sector comercial té posades moltes esperances, estem al costat dels nostres comerciants, també dels bars i restaurants, oferint eines i incentius per a afavorir el consum a la ciutat. Tenim una àmplia xarxa i oferta de comerç i d’oci, no sols en el centre sinó en tota la ciutat, de gran qualitat i a preus competitius i un gran valor afegit de proximitat; característiques a les quals sumem, amb aquesta campanya, més facilitats per a l'aparcament i un incentiu per a premiar la fidelitat del client”, valora el responsable municipal. Per a aquesta iniciativa, inclosa en les mesures de reactivació local pactades en la Mesa del Renaixement, s'han destinat 3.000 euros. 

Per a participar en la campanya, els negocis interessats tan sols han d'acostar-se a la seu de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), situada a la Casa del Comerç (carrer de Sant Roc), i recollir els vals. L'horari de lliurament serà de 9.15 a 14.00 hores. “No és necessari ser membre d’Ucovi per a poder beneficiar-se d'aquesta campanya; aquesta iniciativa està oberta a tot el comerç i restauració”, conclou Madrigal. 

Te puede interesar
Lo más visto