Blanch (PSPV-PSOE) destaca el pes social del pressupost del Botànic amb una despesa a les comarques de Castelló de 300.000 euros al día en serveis públics

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i coordinador dels diputats autonòmics ha valorat els conters per a 2021 junt amb la vicepresidenta de les Corts, María José Salvador, la portaveu adjunta del grup socialista Sabina Escrig, y els diputats autonòmics Paco Gil i Carlos Laguna

Política 24 de noviembre de 2020 Redaccó
20-11-23 Pressupostos GVA_ADS2189ok

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i coordinador dels diputats autonòmics de Castelló, Ernest Blanch, ha destacat el pes social del sisé pressupost del Botànic amb el qual cada 24 hores es destinarà al voltant de 300.000 euros en despesa social (sanitat, educació, igualtat i habitatge) a les comarques de Castelló. A més a més, s’invertiran més de 60 milions d’euros en la província de Castelló en les conselleries tractores de l’activitat econòmica com són hisenda, agricultura, sectors productius i innovació.

Blanch ha fet estes declaracions en la roda de poema que ha tingut lloc este matí per a valorar els pressupostos presentats pel govern de Botànic de Ximo Puig i a la que també han assistit la vicepresidenta de les Corts i membre de l’executiva nacional, María José Salvador, la portaveu adjunta del grup socialista Sabina Escrig, el diputat autonòmic i secretari general de l’agrupació local de Castelló, Paco Gil, i el diputat autonòmic Carlos Laguna.

Blanch ha assenyalat que la província de Castelló rebrà una inversió de 146,1 milions d’euros la qual cosa suposa un increment del 7,3 per cent respecte de l’any passat. «És any de pandèmia, és any de crisi sanitària i econòmica, i és any de solucions concretes que es reflectixen en un pressupost necessàriament expansiu per a la Generalitat Valenciana, i este és el millor dels possibles pressuposts per al 2021», ha afirmat.

El secretari provincial ha detallat que estos 146,1 milions d’euros que rebrà la província de Castelló representen el 13,94% de la inversió territorialitzada, el que suposa un 2,5% per damunt del pes poblacional. «Són uns pressupostos dissenyats per a combatre la pandèmia i impulsar la reactivació econòmica i la cohesió social. Açò vol dir que les prioritats del govern del Botànic estan clarament marcades i són, garantir als castellonencs i castellonenques els serveis bàsics fonamentals i l’impuls al teixit de l’economia», ha ressaltat.

Te puede interesar
Lo más visto