La ciutadania de Benicàssim aporta 168 propostes als pressupostos participatius

Durant el termini establit l'ajuntament ha rebut 63 sol·licituds de veïns i col·lectius

Economía 24 de noviembre de 2020 Redacció
Susana Marqués y Elena Llobell

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria d'Atenció Ciutadana, ha rebut 168 propostes als pressupostos participatius 2021. Com ha explicat la regidora responsable de l'àrea, Elena Llobell, «després de la finalització de la fase inicial de recepció de propostes s'han comptabilitzat 63 sol·licituds rebudes per part de veïns, veïnes i col·lectius que han volgut aportar les seues demandes perquè puguen ser estudiades i materialitzar-se amb càrrec al pressupost del pròxim exercici».

Entre les propostes presentades per la ciutadania destaca un alt percentatge d'elles que fan referència a temes de mobilitat dins del municipi. «Amb aquestes peticions els veïns demanen millores encaminades al benestar del seu dia a dia ja que vàries són les demandes relacionades amb la millora de voreres, asfaltat i accessos per als vianants, així com millores en la il·luminació, carrils bici i transport públic», ha explicat l'edil.

Una vegada finalitzat el termini de recepció de propostes, i continuant amb l'aposta per l'escolta activa, l'ajuntament convocarà pero al mes de desembre el Consell de Participació Ciutadana de manera telemàtica i en el mateix s'analitzaran totes les sol·licituds rebudes. Quant a les demandes que siguen de competència municipal, l'ajuntament estudiarà la viabilitat de les mateixes i que es puguen incloure en el pressupost del pròxim exercici. Pel que fa a les sol·licituds que depenguen d'altres administracions «l'ajuntament informarà l'administració competent de la petició veïnal», ha afegit Elena Llobell.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha comentat que una vegada rebudes totes les peticions veïnals l'ajuntament començarà a treballar en la confecció dels pressupostos del 2021, «uns comptes que seran dissenyats per a donar resposta a les necessitats i en les quals les persones i les famílies seran el centre de les nostres polítiques, i en les quals garantir la salut, seguretat i benestar de Benicàssim serà l'eix de transmissió».

Te puede interesar
Lo más visto