L'església de l'Hospital Provincial de Castelló es converteix en una sala d'espera

El fre a la construcció de l'edifici d'oncologia obliga a l'hospital a habilitar aquesta zona per separar als pacients de focus de COVID-19

Sanitat 24 de noviembre de 2020 Redacció
1606203286_417691_1606203343_album_normal

L'Hospital Provincial de Castelló ha hagut de convertir l'església del edifici en una sala d'espera. La falta d'espai per la saturació de casos de COVID-19 i la necessitat de mantenir les distancies de seguretat ha fet que es prengue aquesta decisió.

La setmana passada el comitè de l'empresa i el personal de l'hospital es van reunir per acordar aquesta mesura i per a reclamar millores i augment de personal. 

Entre altre dels motius que estan provocant un col·lapse en la sanitat de la província esta la paralització de la construcció de l'edifici d'oncologia. Del qual els sanitaris de l'hospital han afirmat que es "d'urgència" disposar d'aquesta instal·lació el més aviat possible.

El projecte de construcció de l'edifici oncològic ha complit deu anys i encara no s'han finalitzat les obres. Retards, faltes de llicencies, canvis de governs... Son molts els impediments que han frenat un projecte que avui s'esdevé necessari d'urgència.

Te puede interesar
Lo más visto