CD Castelló - Alcorcón: Duel de necessitats en la part baixa de la classificació

El partit es disputarà avui dimarts a les 19:00 en l'Estadi de Castalia

Esports 24 de noviembre de 2020 Redacció
1592220171_023611_1592220385_noticia_normal

Aquesta nit tindrà lloc un duel de necessitats al Estadi de Castalia. El CD Castelló s'enfrontarà amb el Alcorcón buscant tallar la dinàmica de mals resultats que acompanya als albinegres en les últimes jornades.

Els de Óscar Cano soles han guanyat un partit dels últims 8 que ha jugat, fet que els ha afonat en al taula de classificació a soles un punt de les posicions de descens.

Els albinegres tindran en front precisament uns dels equips que ocupen aquesta posició de descens, el fanalet roig de la categoria, el Alcorcón de Juan Anotnio Anquela.

A ambdós equips a soles els val aconseguir tres punts. El CD Castelló s'allunyaria de les posicions de descens i marcaria un avantatge de set punts amb un rival considerat directe per la permanència, mentre el Alcorcón vol ajustar més el descens i no vol descolgar-se de l'oportunitat de mantindre's un any més en segona divisió.

L'equip castellonenc està treballant sobre tot la parcel·la defensiva on Óscar Cano vol tallar ja els errors infantils que li han costat prou punts en la temporada. Recuperar la fortalesa defensiva es l'objectiu número un a dia d'avui.

Es d'esperar que el CD Castelló torne a eixir amb una defensa de cinc i l'onze inicial no variarà molt a l'últim tret front al Rayo en Vallecas.

Jorge Fernández, Iago Indias i Marc Castells s'estan recuperant encara de les seues respectives lesions i no s'espera que entren en la convocatòria. Josep Señé va veure la groga a Vallecas i serà baixa per sanció. Carles Salvador torna a la convocatòria, encara que difícilment tindrà minuts.

S'espera que Gus Ledes entre en l'equip titular per Señé i Jordi Sánchez ocuparia el lloc de César Díaz en la punta d'atac. Tot això buscant més creativitat en atac algo que esta trobant a faltar l'equip albinegre.

El partit es podrà veure a traves de Movistar+ a partir de les 19:00 hores.

Te puede interesar
Lo más visto