Compte amb aquest correu que afirma que has sigut seleccionat per a unir-te al programa de fidelització de Lidl, és una estafa

Des de la companyia han denunciat per a solucionar aquest frau

General 24 de noviembre de 2020 redacció
900px-apertura-tienda-lidl_xl
Una tenda de la companyia Lidl

La cadena de supermercats Lidl ha sigut involucrada en una nova campanya de ‘phishing. Un suposat correu amb estètica molt similar a la de l'empresa i en el qual t'informen que «has sigut triat» per a unir-se al seu «programa de fidelització» és fals

Aquest frau es basa en un suposat correu electrònic de l'empresa d'alimentació Lidl. Segons el missatge, l'assumpte del qual diu: «Dese pressa, el nu’mer (sic) de premis a guanyar és limitat». D'aquesta manera, segons el correu «hem sigut triats» per a unir-nos al «programa de fidelització de Lidl». Per a això se li demana a l'usuari respondre una suposada enquesta en la qual només hi haurà «10 guanyadors afortunats» i és només «per als que viuen a Espanya».

No obstant això aquesta campanya és falsa i es tracta d'una estafa a través de missatges de text, correus electrònics i crides fraudulentes en els quals els delinqüents intenten fer-se de manera il·lícita amb les nostres dades personals, contrasenyes o accedir als nostres comptes bancaris.

Encara que l'email té una aparença molt similar als correus electrònics que puga enviar la companyia, copiendo la seua estètica i tipus de lletra, es tracta d'una campanya de phishing. El remitent del correu és “[email protected]”, segons confirma Newtral. A més es poden detectar diverses errates en el text.

En aquest sentit, la companyia Lidl confirma que: «es tracta d'una campanya fraudulenta que res té a veure amb Lidl» i,a més, han procedit a realitzar les gestions necessàries per a denunciar i solucionar el cas.

Te puede interesar
Lo más visto