Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Compte amb aquest correu que afirma que has sigut seleccionat per a unir-te al programa de fidelització de Lidl, és una estafa

Des de la companyia han denunciat per a solucionar aquest frau

General 24 de noviembre de 2020 redacció
900px-apertura-tienda-lidl_xl
Una tenda de la companyia Lidl

La cadena de supermercats Lidl ha sigut involucrada en una nova campanya de ‘phishing. Un suposat correu amb estètica molt similar a la de l'empresa i en el qual t'informen que «has sigut triat» per a unir-se al seu «programa de fidelització» és fals

Aquest frau es basa en un suposat correu electrònic de l'empresa d'alimentació Lidl. Segons el missatge, l'assumpte del qual diu: «Dese pressa, el nu’mer (sic) de premis a guanyar és limitat». D'aquesta manera, segons el correu «hem sigut triats» per a unir-nos al «programa de fidelització de Lidl». Per a això se li demana a l'usuari respondre una suposada enquesta en la qual només hi haurà «10 guanyadors afortunats» i és només «per als que viuen a Espanya».

No obstant això aquesta campanya és falsa i es tracta d'una estafa a través de missatges de text, correus electrònics i crides fraudulentes en els quals els delinqüents intenten fer-se de manera il·lícita amb les nostres dades personals, contrasenyes o accedir als nostres comptes bancaris.

Encara que l'email té una aparença molt similar als correus electrònics que puga enviar la companyia, copiendo la seua estètica i tipus de lletra, es tracta d'una campanya de phishing. El remitent del correu és “[email protected]”, segons confirma Newtral. A més es poden detectar diverses errates en el text.

En aquest sentit, la companyia Lidl confirma que: «es tracta d'una campanya fraudulenta que res té a veure amb Lidl» i,a més, han procedit a realitzar les gestions necessàries per a denunciar i solucionar el cas.

Te puede interesar

09-12-2020 Amparo Marco i María Jesús Garrido, bossa lloguer social

Castelló impulsa una nova bossa de lloguer social

Redacció
General 09 de diciembre de 2020

Els arrendataris que cedisquen pisos buits en condicions d'habitabilitat rebran 1.500 euros per a compensar la limitació del preu, una bonificació de l'IBI del 90% i assessorament de l'Oficina Municipal d'Habitatge.

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter