Arriben les primeres gelades a Castelló amb temperatures de fins a -3,8°

General 24 de noviembre de 2020 redacció
14217668321868
Imatge d'arxiu de Vilafranca. EFE

L'arribada de l'hivern està molt a la vora i és que la província de Castelló gaudirà aquest dimarts de núvols alts i temperatures sense canvis significatius segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). No obstant, a partir del dijous arribaran les pluges als diferents municipis castellonencs.

Aprimera hora d'aquest matí les temperatures mínimes  han baixat fins als -3,8° en Zorita, els -3,3° a Morella (Fàbrica Giner), -3,4° a Xodos, -3,2° a Forcall i -1,2º en Vistabella segons  ha fet públic Avamet. Aquesta baixada en els termòmetres ha provocat que es produïsquen les primeres gelades de l'hivern a Castelló. 

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures mínimes registraran aquest dimecres un lleuger ascens mentre que les màximes seguiran sense canvis i el vent serà fluix variable. Així mateix, les temperatures màximes i mínimes registrades les últimes 24 hores a la ciutat de Castelló han sigut de 17 i 8 graus.  

D'altra banda, el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals és baix-mitjà en la Comunitat Valenciana, segons ha indicat el '112 Comunitat Valenciana'.

Te puede interesar
Lo más visto