Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Borriana planeja construir un complex de 6.000 habitatges, hotels i un camp de golf en 2023

La urbanitzadora del PAI Sant Gregori ha delegat les obres per més de 86 milions d'euros a les empreses Durantia i CHS

Economía 24 de noviembre de 2020 Redacció
Campanar9_NoticiaAmpliada

Borriana planeja construir un complex de 6.000 habitatges, hotels i un camp de golf en 2023. La urbanitzadora del PAI Sant Gregori ha delegat les obres per més de 86 milions d'euros a les empreses Durantia i CH. El mes de desembre està previst que s'acceleri el procés de construcció del complex urbanístic del PAI Sant Gregori, després de l'adjudicació de les obres per més de 86 milions d'euros a la companyia castellonenca Durantia, abans coneguda com Becsa, i a CHM, constructora alacantina.

En les pròximes setmanes es reprendran els treballs que van arrencar en 2019. El projecte tindrà una extensió de més de 2 milions de metres quadrats, 6.000 habitatges unifamiliars, un complex amb tres hotels i un camp de golf. El termini de construcció és de 35 mesos, gairebé tres anys, per la qual cosa la urbanització podria finalitzar l'any 2023. També han assenyalat que es tracta de l'únic projecte d'aquestes característiques en tot el Mediterrani, a més han explicat que els habitatges constaran d'apartaments i immobles unifamiliars.

Una part dels immobles estaran situats enfront de la mar, en el litoral de Borriana. Cal recordar que el projecte va començar a gestar-se fa 19 anys.

Te puede interesar

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

Newsletter