Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Herrera proposa la instal.lació de purificadors en els edificis municipals de Vinaròs

El portaveu de Cs en l'Ajuntament espera «el suport unànime per a una mesura que busca frenar al virus»

General 25 de noviembre de 2020 Redacció
_A7M8761
Manuel Herrera, portaveu

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs ha presentat una proposta per a instal·lar aparells purificadors d'aire amb filtre HEPA als edificis municipals amb major afluència de públic. En aquest sentit, el portaveu de la formació taronja, Manuel Herrera, ha assegurat que «aquests instruments representen una solució òptima per a evitar el contagi de la Covid-19 en espais tancats, perquè la ventilació natural és insuficient a més d'una mala despesa en l'eficiència energètica». 

Així doncs, en opinió d'Herrera «són diversos els immobles en els quals es podrien col·locar com la biblioteca, els centres de formació o l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, entre altres». «El President Puig ha anunciat que els centres escolars rebran 8.000 purificadors d'aire per a tractar de reduir la propagació del virus, ara nosaltres el que demanem és anar un pas més enllà a nivell local».

Per això, el portaveu espera «el suport unànime dels grups municipals perquè tota mesura per a frenar i previndre la pandèmia és poca».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter