El CD Castelló cau amb claredat contra el Alcorcón (0-2) i Óscar Cano posa el seu càrrec en mans del club

Els albinegres van perdre en un partit on van quedar al descobert totes les carències d'un equip que tindrà que lluitar per mantindre la categoria

Esports 25 de noviembre de 2020 Redacció
img_edmartinez_20201124-195420_imagenes_md_terceros_5fbd521576be5579283114-0184-kGCB-U49643980831FFG-980x554@MundoDeportivo-Web

Dura derrota la que va patir ahir el CD Castelló front a un rival directe per la permanència, el Alcorcón. Els albinegres van caure amb claredat per 0-2 en un partit on van quedar al descobert totes les carències d'un equip que si no canvia la dinàmica tindrà que lluitar fins al final per aconseguir mantindre la categoria. Després d'acabar el partit Óscar Cano va parlar en roda de premsa i va posar el seu càrrec en mans del club. 

Primera part 

Tornava la defensa de cinc implantada per Óscar Cano, soles amb un canvi respecte al desastrós partit del diumenge a Vallecas. Señé sancionat deixava el seu lloc en l'onze a Gus Ledes. Sense molts canvis en l'equip i sense canvis de guió respecte als últims partits. L'equip novament va ser dominat en aquest cas per el fanalet roig de la categoria.

Va començar avisant el conjunt visitant primer Boateng amb un llançament fluixet que va acabar a les mans de Álvaro Campos i dos minuts més tard Marc Gual amb un remat que va detindre el meta valencià. Les ocasions del Alcorcón van fer despertar al Castelló, van millorar en atac i van estrènyer més al rival en la seua àrea. Però quan millor jugava el conjunt albinegre va arribar el penal per a l'Alcrocón. El VAR va revisar unes mans de Gálvez en un centre a l'àrea i posteriorment va decretar penal. Marc Gual des de els onze metres va batir a Campos i posava el 0-1 en Castalia.

Les coses es posaven lletges per al conjunt local i van empitjorar quan en el minut 41 el VAR va tornar a marcar penal en contra dels locals. Una pisada de Gus Ledes sobre el defensa Arribas va acabar en llançament des de els onze metres. Marc Gual va tornar a llançar i posava el 0-2 en Castalia. Dur colp per als albinegres que veien com en casa el cuer de la lliga feia el que volia. 

Segona Part

Arrancava el segon temps amb canvis en el conjunt local, Cano donava entrada a Paolo Fernandes i Zlatanovic i deixava en la banqueta a César Díaz i Juanto. Als sis minuts de nou gol del Alcorcón, però per sort per als locals va ser anul·lat per fora de joc de Boateng que destorbava la visió de Campos. Respirava el conjunt castellonenc.

La resta de partit va ser un voler i no poder, l'Alcorcón es va tancar amb fermesa en al seua àrea i rebutjava totes les arribades dels locals. Això junt amb una manca de creativitat en tres quarts de camp feia molt complicada la remuntada.

En el 81 els locals es quedaven amb un jugador més després de la expulsió de Álvaro Juan, però ni amb aquest context va ser capaç el Castelló de anotar un gol. Al final 0-2 en el marcador en lo que suposa una dolorosa derrota per als albinegres que veuen com s'afonen en la taula de classificació.

Després el partit en roda de premsa el tècnic Óscar Cano va posar el seu càrrec en mans del club, que pel moment no s'ha pronunciat al respecte.

Pròxim partit

El pròxim partit del CD Castelló serà el dissabte contra el Mirandés. El partit començarà a les 20:30 hores.

Te puede interesar
Lo más visto