Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló acorda mantindre la ruta de Bilbao amb dues freqüències setmanals entre juny i setembre

La connexió amb la ciutat basca, operada per l'aerolínia Volotea, substitueix a la de Marsella, incrementat l'oferta de vols

Política 25 de noviembre de 2020 Redacció
zentauroepp53143504-castell-2020-aeropuerto-castell-estado-alarm200421120115-1587463476695

La societat pública Aerocas ha ratificat un acord amb l'aerolínia Volotea per a mantindre la ruta estival de Bilbao, que operarà amb dues freqüències setmanals entre juny i setembre.

Aerocas i Volotea van subscriure al maig una modificació contractual que va permetre operar, entre el passat 11 de juliol i el 17 d'octubre, una ruta a Bilbao en substitució de la prevista a Marsella. Aquesta modificació va respondre a la necessitat d'adaptar-se a les circumstàncies excepcionals de la COVID-19.

Totes dues parts han acordat ara mantindre la connexió amb la ciutat basca, que continuarà operant durant la temporada estival en 2021 i 2022. Aquesta decisió ve motivada per les incerteses existents entorn l'evolució de la pandèmia i a la voluntat compartida de consolidar una ruta.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat que, malgrat la crisi sanitària, la ruta de Bilbao "ha funcionat de manera positiva en la passada campanya estival, per la qual cosa considerem que tindrà un millor rendiment a partir del pròxim any, contribuint així a la recuperació del sector turístic a la província en un període tan complex".

La connexió funcionarà entre els mesos de juny i setembre, oferint més vols dels previstos a Marsella.

D'altra banda, el conseller ha explicat que l'aeroport continua treballant amb les companyies aèries a fi de restablir, a partir de finals de març, les rutes internacionals que va caldre interrompre per la COVID-19.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter