Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Policia de Vila-real intervé 73 peces de roba de marques falsificades

Les peces pertanyien suposadament a les marques Adidas, Nike, Puma i Ralph Lauren.

General 25 de noviembre de 2020 Redacció
falsificacion mercado

La Policia Local de Vila-real, a través de la Unitat de Consum i Establiments (UCECO), ha intervingut aquest matí un total de 73 peces de roba de marques falsificades en un dels llocs de venda del mercat ambulant de la ciutat. Per aquest motiu, els agents han obert diligències judicials contra el venedor, per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

D'aquesta manera, la intervenció policial ha evitat la venda de peces suposadament de les marques Adidas, Nike, Puma i Ralph Lauren que, després de les comprovacions oportunes, s'ha pogut determinar que eren falses. L'article 274.3 del Codi Penal castiga aquest tipus de venda de productes falsos de marques registrades en la modalitat ambulant o ocasional, ja que els productes intervinguts incorporen un signe distintiu idèntic o confusible amb les marques registrades indicades.

Te puede interesar

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

Newsletter