Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló comptarà amb un pressupost de 20 milions d'euros al 2021

També tindrà lloc una important ampliació de la plantilla de cara al pròxim any

Política 26 de noviembre de 2020 Redacció
3107-18-07-14-BOMBEROS-2

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló comptarà amb un pressupost de 20 milions d'euros al 2021 d'acord amb els comptes econòmics aprovats en l'assemblea general. A més també tindrà lloc una important ampliació de la plantilla de cara al pròxim any.

A l'assemblea ha acudit el president de la Diputació,  José Martí, qui ha remarcat l'importància de l'aprovació d'aquest pressupost : "Que el pressupost cresca quasi un 5 per cent a 2020, arribant als 20,4 milions d'euros reflecteix que per a nosaltres les emergències i les condicions de treball dels bombers del consorci són una prioritat”.

A la reunió també ha acudit el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel; el director general d'Emergències, Adolf Sanmartín; i el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez.

Martí també ha assenyalat el esforç fet per ampliar la plantilla al aprovar-se 19 noves plaçes, 15 bombers, un capatàs coordinador, dos operadors de comunicacions i un tècnic d'administració general, de cara al pròxim any, atenent així a les necessitats que reclamava aquest cos de bombers.

Te puede interesar

020621_REUNION_VACUNACION-1

Nova recepció de vacunes

Redacció
Coronavirus 08 de febrero de 2021

Ximo Puig garantix que la Comunitat Valenciana rebrà més de mig milió de dosi de vacunes contra la COVID-19 fins al 31 de març.

Jeannete Segarra- DESPOBLACION RAW _DSC3749

Agenda antidespoblament

Redacció
Economía 01 de febrero de 2021

La Diputació i la Generalitat planegen la signatura d'un conveni per a l'elaboració d'un estudi sobre l'escassetat d'habitatge a l'interior de la província

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter