Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les terrasses dels locals situats al centre històric de Castelló no tindran que reduir el nombre de taules

Aquesta nova mesura afecta a les terrasses de quatre locals situats a la plaça Santa Clara

Política 26 de noviembre de 2020 Redacció
25ab7cfb959424337ae371fe9d798317

L'Ajuntament de Castelló ha confirmat que les terrasses dels locals situades al centre històric de Castelló no tindran que reduir el nombre de taules sempre que es situen en espais superiors als metres quadrats amb els que compten en l'interior del local.

Aquesta nova mesura va ser confirmada ahir pel regidor de Via Pública, Jorge Ribes, qui també va confirmar que aquesta flexibilització de les restriccions també es podrà aplicar a alters zones que complesquin determinats criteris. Pel moment aquesta mesura afecta a les terrasses de quatre locals situats a la plaça Santa Clara.

Aquesta nova resolució es producte del requeriment judicial que van fer aquests locals per tal de evitar la reducció de taules i cadires ja que suposaria a curt termini el tancament total de aquests locals.

Ribes ha assegurat que la junta de govern local afegirà la nova ordenança al mes de desembre per que siga aprovada en el ple i es done el vistiplau. "La intenció de l'equip del govern de Castelló és ajudar a l'hostaleria seguint les directrius legals", ha anunciat Ribes. 

El regidor també va confirmar que pel moment el consistori de la localitat ha donat 400 llicencies per a terrasses en els últims mesos reafirmant el seu suport a l'hostaleria en la crisi pel COVID-19.

Te puede interesar

Captura de pantalla 2021-03-04 a las 10.13.44

La No Magdalena

Redacció
Coronavirus 04 de marzo de 2021

Castelló activarà un dispositiu especial de seguretat en la setmana de Magdalena.

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

Newsletter