La Cambra de Castelló entrega els Premis a l'Exportació, Turisme i Guardó Accord 2019

General 26 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
Premios-camara-comercio_20_forCrop
Premis a l'Exportació, Turisme i Guardó Accord 2019. Cambra de Castelló

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló va fer el lliurament  dels seus Premis a l'Exportació, Turisme i Guardó Accord 2019, ahir dimecres, en un acte que ha estat marcat per les restriccions imposades per la pandèmia ja que s'ha celebrat de manera semipresencial i baix estrictes mesures de prevenció enfront de la covid.

Malgrat això, l'esdeveniment s'ha desenvolupat amb l'habitual solemnitat que acompanya a un acte que vol enaltir l'excel·lència de les empreses guardonades en cadascuna de les categories i que, tal com van coincidir a assenyalar les autoritats en la seua intervenció, seran exemple per a la recuperació econòmica.

Les empreses guardonades amb els premis a l'Exportació, els reconeixements amb major trajectòria a la província, han sigut Blasco Fruit, S.L., en la categoria Pime Exportadora; Fills de Francisco Gaya Forés, S.L. va recollir el premi quant a Trajectòria Internacional; Rúbrica Enginyeria i Arquitectura ho va fer en la categoria més ben Emprenedor; mentre que PortCastelló va rebre el Premi Extraordinari.

Pel que fa a Turisme, en la categoria d'Innovació, l'empresa premiada ha sigut Intur Restauració Col·lectiva, mentre que Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet ha sigut reconeguda per la seua Trajectòria. A aquestes, se suma l'Esment Especial atorgat al Festival Internacional Rototom.

D'altra banda, quant al Guardó Accord a la Qualitat Social, en aquesta edició el premi ha sigut per a l'empresa Akiwifi.

Així mateix, l'acte va comptar amb la participació en línia del president de la Generalitat, Ximo Puig, qui en les seues paraules, va assenyalar la necessària col·laboració públic-privada i el paper de la innovació i la digitalització en els processos productius en un missatge que no va estar exemptes les contínues referències al moment actual i a la recuperació després del covid.

D'altra banda, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, també va participar i, per part seua, va centrar la seua intervenció amb un record especial a aquells empresaris que pitjor l'estan passant en aquesta crisi, especialment al sector de l'oci nocturn, mentre que va destacar el bon nivell de recuperació dels sectors exportadors castellonenc. Martí va assenyalar la seua confiança en uns fons europeus que ens permetran tornar als nivells de creixement mentre que va lloar a les empreses premiades pel seu exemple.

Cambra Espanya destaca el paper de les empreses castellonenques

A aquestes intervencions es va afegir la del president de Cambra Espanya, José Luis Bonet, qui va animar a les empreses castellonenques a aprofitar els recursos de recuperació amb l'objectiu de reforçar la competitivitat. Bonet va reconéixer estem en «moments difícils», però va dir tindre la plena confiança en un teixit empresarial castellonenc i en la seua capacitat per a superar l'actual moment marcat pel covid.

Cristóbal Peña, director regional Castelló i València Nord de Banc Sabadell, i patrocinador de l'esdeveniment, va manifestar en la seua intervenció que «amb el nostre suport a aquests premis volem contribuir al reconeixement públic del talent, l'esforç, i el coratge de les empresàries i empresaris que lideren projectes d'èxit i de futur». D'altra banda, la presidenta de la Cambra de Castelló i amfitriona de l'acte, Dolores Guillamón, va posar èmfasi en l'esforç, el treball, la tenacitat i el compromís de tots les empreses premiades en aquesta edició. 

Així mateix, Guillamón va assenyalar que no té cap dubte que aquest temps passarà, que deixarem arrere els disgustos d'una pandèmia que ens ha esglaiat l'ànima. Passarà, sens dubte, però el que romandrà sempre serà l'exemple dels qui hui pugeu per a recollir uns premis que hui formen part de l'ànima d'aquesta Cambra», va concloure l'acte.

Te puede interesar
Lo más visto