Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Puig es reunirà amb l'oci nocturn valencià per escoltar les demandes del sector

L'objectiu es crear una taula de treball per donar resposta a les ajudes que demanen

Política 26 de noviembre de 2020 Redacció
zentauroepp53196288-valencia-2020-pol-tica-ximo-puig-corts-coronavirus200422104147-1587545070824

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que es reunirà avui dijous amb l'oci nocturn valencià per a escoltar les demandes del sector i crear una taula de treball per a donar resposta a les ajudes que demanen pel tancament dels locals des de l'inici de l'estat d'alarma.

Puig ha assegurat que l'objectiu de la reunió es arribar a acords para evitar acomiadaments massius i donar ajudes directes al sector. 

Després d'aquest anunci el sector ha suspès la vaga indefinida que tenien previst començar avui fins a conèixer els propostes que es donaran en aquesta taula de treball. “La intenció es que milers de ocupacions no se perden”, ha assegurat Puig. 

A aquesta taula de treball també participaran representants de les conselleries de Sanitat i Interior i amb Turisme, per abordar unes ajudes a bars, pubs i discoteques que el mateix Puig ha qualificat de “absolutament necessàries”. 

El sector preveia començar avui una asseguda indefinida de tot el sector fins que arriba-se una resposta coherent per part de la Generalitat ja que el oci nocturn porta quasi 9 mesos tancat, des de el passat 11 de març.

Segons xifres del sector, durant l'últim trimestre de 2020, cada dia tanquen en la Comunitat Valenciana un total de 16 locals d'oci nocturn.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter