Castelló proposa el 8 de març i el 29 de juny com a festius per a 2021

Aquestos dies seran festius hi haja o no festes de la Magdalena i existisca o no la possibilitat de realitzar celebracions multitudinàries.

General 26 de noviembre de 2020 Redacció
descarga

Hi haja o no hi haja festes de la Magdalena i existisca o no existisca la possibilitat de realitzar celebracions multitudinàries, el dilluns de Magdalena, 8 de març, i el dia de Sant Pere seran festius en 2021 a Castelló. Així consta en la proposta que ha aprovat el ple de l'Ajuntament aquest mateix matí, amb els vots a favor de tots els grups municipals.

En el ple també s'ha aprovat una modificació de les ordenances fiscals, amb baixades d'impostos que premien el 'verd', i l'adhesió de Castelló a la Xarxa d'Entitats per al Desenvolupament Local, així com l'acceptació de les condicions de la Generalitat per a delegar a l'Ajuntament les competències per a l'actuació prevista en el col·legi Mestre Canós, en el marc del pla Edificant.

També s'ha aprovat una moció per a millorar la transparència respecte als sous i el patrimoni dels edils, i una declaració institucional per a reclamar solucions a les inundacions en el barranc del Sol.

Te puede interesar
Lo más visto