La Generalitat proposarà ampliar la limitació de persones en l’àmbit familiar a un màxim de deu en els dies festius de Nadal

Las reunions socials continuaríen amb la limitació màxima de sis personas

Sanitat 26 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
ana barceló

Una de les principals mesures que proposarà la Generalitat al Consell Interterritorial de Sanitat de la setmana que ve és que les trobades socials siguen amb un màxim de sis persones i les reunions familiars de deu persones en els dies festius de Nadal, és a dir, en els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener.

La Generalitat proposarà, en quant a la mobilitat entre territoris, establir una resposta coordinada amb la resta de comunitats, que podria flexibilitzar-se els dies festius de Nadal. A més, mentre es mantiga el nivel d’alerta en 3 i 4, no s’autoritzaràn actes nadalencs. També es proposarà no celebrar les cavalcades de reixos convencionals, però sí que es podrà fer una cavalcada estàtica per a poder controlar l’aforament.

L’esborrany del Mnisiteri de Sanitat assenyala la possibilitat d’endarrerir el toc de queda fins a la 1 de la matinada. La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, assegura que estarien disposats a adoptar la mesura si hi hi ha consens entre les comunitats autònomes i si la mesura fóra exclusivament per als dies festius de Nadal.

Te puede interesar
Lo más visto