Castelló suma una nova mort i 108 contagis en 24 hores

Actualment hi ha 21 pacients que es troben les UCI.

Sanitat 26 de noviembre de 2020 Redacció
066c284e-30ae-4bb2-8963-58407ebec98f_16-9-discover-aspect-ratio_default_0

La província de Castelló ha registrat en les últimes 24 hores un total de 108 nous positius per coronavirus confirmats per prova PCR, la qual cosa eleva la xifra total de contagiats a 11.087 des de l'inici de la pandèmia. Així ho ha confirmat en roda de premsa la consellera de Sanitat Ana Barceló. D'altra banda, la província ha patit una nova defunció a causa de la covid, segons ha informat el Departament de Salut de Castelló a través del seu butlletí intern, encara que la Conselleria encara no ha comptabilitzat aquesta mort en el recompte de dades oficials. D'aquesta manera, comptant amb el nou mort que apunta l'àrea castellonenca la xifra total de decessos per la covid-19 se situa en 317.

La pressió hospitalària en els centres de la província puja lleugerament i, hui dia, hi ha 126 ingressats als hospitals castellonencs i 21 d'ells es troben en les Unitats de Vigilància intensiva. Per part seua, a l'Hospital General de Castelló també pugen les hospitalitzacions fins a 65 persones i d'elles 12 estan en l'UCI. Així mateix, el Departament de Salut de Castelló ha informat que, en les últimes 24 hores, s'han produït 12 ingressos i 6 altes covid en el General, a més de la defunció.

La situació en les residències de majors i centres de persones amb discapacitat a la província també es complica perquè, encara que el nombre de geriàtrics amb algun cas positiu de covid es manté en 4, els centres de persones amb discapacitat que pateixen algun contagi s'eleven a 3.

Te puede interesar
Lo más visto