El CD Castellón es concentra al Parador del Saler de cara a l'important partit contra el Mirandés

L'equip castellonenc vol referse i agafar oxigen conquistant els tres punts a Anduva

Esports 27 de noviembre de 2020 Redacció
Envo_egXMAAhqoH

Dissabte 28 de novembre, 21:00, aquesta data i hora estan marcades a foc per tots els membres del CD Castellón. Els albinegres volen tancar demà contra el Mirandés una mala ratxa en la que a soles han aconseguit 4 punts dels últims 30 que ha disputat. 

L'equip castellonenc vol referse i agafar oxigen conquistant els tres punts a Anduva i es que poc queda ja d'aquell equip correós que a les primeres jornades de lliga plantava cara a qualsevol equip. La realitat actual es que es prevé que la lluita per mantindre la categoria serà fins a final de temporada.

Tots sabem que el futbol es un esport de dinàmiques i el Castelló està travessant una molt complicada amb el tècnic, Óscar Cano en la corda fluixa i un equip manc de confiança i que en ocasions es troba bloquejat en el terreny de joc. Per això, amb l'objectiu d'aislar als jugadors de la pressió a la que estan sent sotmesos, el cos  tècnic ha decidit portar a la plantilla al Parador Nacional del Saler en València.

La plantilla ha estat tres dies a aquestes instal·lacions fent pinya i tractant de crear un bon ambient que sume en la batalla que tindrà demà a Anduva. Un dels referents de la plantilla, Carles Salvador, valorava d'aquesta manera la decisió presa per l'equip tècnic: "Hem entrat en una dinàmica negativa i necessitem un canvi de mentalitat. Aquests dies de convivència ens vindran bé per a ajuntar-nos i fer una mica de conjura".

Salvador, que se acaba de recuperar d'una lesió i podria ser de la partida contra el Mirandés, ha destacat l'importància que te recuperar la fortalesa defensiva que l'equip tenia a les primeres jornades de lliga per tal de tornar a escalar posicions en al taula de classificació.

El jugador també ha volgut valorar el treball d'un equip consagrat en la divisió de plata com es el Mirandés: "El Mirandés és un equip que estreny i molt complicat, però tractarem de fer el nostre partit, conscients de la situació que travessem i de la importància de sumar punts".

Des de que es va lesionar Carles Salvador l'equip solament ha aconseguit guanyar un partit dels set disputats, dades que reflexen l'importància que te aquest jugador en l'esquema d'Óscar Cano.

Te puede interesar
Lo más visto