Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola renova la seua col·laboració amb la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló

General 28 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
FB_IMG_1591705291683
Mª Jesús Albiol Roca, segona tinenta d'alcalde. Ajuntament de Peníscola

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Peníscola ha aprovat la renovació del conveni de col·laboració de la institució local amb la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló, en virtut del qual aporta fons per al desenvolupament de la seua activitat.

La Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló és l'organisme que impulsa i fomenta l'activitat investigadora del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, promou la formació del personal mèdic i sanitari per al coneixement de tècniques pioneres, inverteix en noves tecnologies i gestiona l'obtenció d'ajudes i subvencions públiques en investigació.

L'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola contribueix a aquesta tasca amb el seu finançament a través d'aquest conveni i, a més, en els últims anys ha format part de les campanyes impulsades pel Consorci Hospitalari de detecció de glaucoma, entre altres.

Te puede interesar

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Newsletter