Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola renova la seua col·laboració amb la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló

General 28 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
FB_IMG_1591705291683
Mª Jesús Albiol Roca, segona tinenta d'alcalde. Ajuntament de Peníscola

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Peníscola ha aprovat la renovació del conveni de col·laboració de la institució local amb la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló, en virtut del qual aporta fons per al desenvolupament de la seua activitat.

La Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló és l'organisme que impulsa i fomenta l'activitat investigadora del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, promou la formació del personal mèdic i sanitari per al coneixement de tècniques pioneres, inverteix en noves tecnologies i gestiona l'obtenció d'ajudes i subvencions públiques en investigació.

L'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola contribueix a aquesta tasca amb el seu finançament a través d'aquest conveni i, a més, en els últims anys ha format part de les campanyes impulsades pel Consorci Hospitalari de detecció de glaucoma, entre altres.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter