Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda s'alia amb els empresaris locals per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon Sud-13

El govern municipal fomenta l'associacionisme empresarial per a modernitzar i sumar competitivitat a les àrees industrials

Política 28 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_7164

L'Ajuntament d'Onda ha fet hui el primer pas per a constituir la que serà la primera Entitat de Gestió i Modernització de la província de Castelló en el polígon Sud-13, a l'empara de la Llei d'Àrees Industrials aprovada per la Generalitat Valenciana que obrirà les portes a plans d'ajudes i competitivitat empresarial.

Així, el govern municipal s'ha reunit hui, de manera presencial i telemàtica, amb els prop de 30 propietaris de parcel·les en el polígon Sud-13, al costat de la CV-10 i el Camí Fons, per a animar-los a associar-se amb l'objectiu de conjuminar recursos per a modernitzar i sumar competitivitat a aquesta àrea. Per a això, l'Ajuntament ha contractat a una empresa especialitzada per a ajudar-los a dur a terme aquest procés, conéixer les seues demandes i continuar treballant de la mà per a adequar les infraestructures industrials a les necessitats empresarials.

“Volem ser-vos útils per a ajudar-vos a créixer, a generar més negoci i ocupacions que deriven en una millor qualitat de vida per als ciutadans”, ha dit l'alcaldessa, Carmina Ballester, en la inauguració de la jornada que ha tingut lloc en el Centre d'Ocupació i Formació Monteblanco.

La primera edil també ha traslladat als empresaris que “en un món globalitzat on la competència ja no entén de fronteres és imprescindible remar tots junts pel progrés industrial de la terra que compartim. Amb el vostre potencial i els nostres recursos, junts podem arribar tan lluny com ens proposem”.

De manera escalonada, l'Ajuntament continuarà treballant en la modernització de la resta d'àrees industrials per a aconseguir també aquesta acreditació que garanteix la qualitat i millors serveis.

Te puede interesar

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter