El Consell autoritza la contractació del manteniment de les carreteres de la província de Castelló per més de 92,2 milions d'euros

S'inicia el procediment per a iniciar la licitació d'un nou contracte per lots per als pròxims quatre anys

General 28 de noviembre de 2020 redacció
5d01fb0cb59881525578037
Imatge d'arxiu d'una carretera de Castelló. Diputació de Castelló

El Consell ha acordat autoritzar la contractació d'obres per lots de conservació, adequació i manteniment de les infraestructures de transport de la Generalitat a la província de Castelló per al període 2021-2025.

Els treballs tenen un termini d'execució de 48 mesos i l'import base de licitació ascendeix a més de 76,8 milions d'euros, sent el valor estimat del contracte de més de 92.2 milions d'euros. L'obra es divideix en tres lots, corresponents a les zones Castelló Nord, Castelló Centre i Castelló Sud, amb un import base de licitació cadascun de més de 25,6 milions d'euros.

D'aquesta manera, s'inicia el procediment administratiu perquè la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat puga començar la licitació d'un nou contracte de conservació de la xarxa de viària de la Generalitat en l'àmbit de la província de Castelló, ja que la vigència de l'actual contracte finalitzarà pròximament i és necessari garantir la continuïtat en el manteniment d'aquestes infraestructures.

El contracte contempla la realització del conjunt d'activitats necessàries per a aconseguir el manteniment dels nivells de servei de les aquestes infraestructures de transport i la seua adequació a les situacions i exigències de la societat.

L'actuació es troba inclosa en les inversions previstes en els pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2021 i es considera necessària per al compliment dels objectius de la conselleria d'assegurar l'adequada conservació de les infraestructures al servei de la mobilitat en el seu àmbit competencial.

Te puede interesar
Lo más visto