La Vall d'Uixó presenta la sisena edició de la Escoleta de Nadal

Educació 27 de noviembre de 2020 redacció
Cartel 2020_page-0001
Cartell de la Escoleta de Nadal. Ajuntament de la Vall d'Uixó

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la sisena edició de la Escoleta de Nadal, que es durà a terme del 23 al 31 de desembre i el 4 i 5 de gener. La seua celebració ha sigut una decisió «conjunta i consensuada» amb la Coordinadora de Ampas perquè «existeix la necessitat d'oferir oci educatiu en vacances i una opció de conciliació familiar», tal com ha explicat la regidora d'Educació, Carmen García.

Tenint en compte la situació de pandèmia en la que ens trovem, la Escoleta de Nadal comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19 i es realitzarà en el CEIP Assumpció «perquè està envoltat d'espais per als vianants en els quals practicar activitats i jocs d'aprenentatge a l'aire lliure».

Aquesta iniciativa està dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i pararà atenció especialitzada als menors amb necessitats educatives especials i amb necessitats socioculturals. El projecte triat per unanimitat per la Coordinadora de Ampas es diu ‘Un Nadal inclusiu’ i el desenvoluparà l'empresa local Després del Col·le.

Carmen García, la coordinadora, ha assenyalat que com a novetat les famílies «tenen accés al projecte presentat» i poden sol·licitar-lo en el correu electrònic [email protected]. Aquest Nadal gira sobre la convivència, la socialització, la participació, la coeducació, el consum responsable i el respecte a l'entorn.

Així mateix, les inscripcions a La Escoleta es podran realitzar entre l'1 i el 14 de desembre entregant presencialment en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, per a la qual hi ha que demanar cita prèvia, les fulles que estan disponibles en tots els col·legis o per internet en www.lavallduixo.es.

Te puede interesar
Lo más visto