L'aeroport de Castelló planifica amb l'empresariat turístic la pròxima campanya i el rellançament de les rutes regulars

La directora general de Aerocas trasllada a Ashotur i Hosbec l'objectiu de l'aeroport de restablir els vols regulars a partir de finals de març

General 29 de noviembre de 2020 Redacció
aeropuerto-castello
aeropuerto-castello

L'aeroport de Castelló treballa amb l'empresariat amb vista a la reactivació del sector turístic i el restabliment dels vols regulars una vegada se supere l'actual escenari de crisi associada a la COVID-19.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, i el director de promoció turística territorial de l'aeroport, Josep Gisbert, han mantingut sengles reunions amb el president de Ashotur, Carlos Escorihuela, i el vicepresident de Hosbec, Javier Gallego, per a analitzar la situació i abordar l'escenari post pandèmia.

Blanca Marín ha explicat que els representants del sector turístic, tots dos membres del consell d'administració de Aerocas, "han coincidit que, malgrat la complexitat del moment i les incerteses existents, cal treballar de manera coordinada de cara a la pròxima campanya i preparar el rellançament de l'activitat vinculada al turisme".

La directora general de Aerocas ha traslladat a les organitzacions empresarials que l'aeroport està en contacte permanent amb les aerolínies "a fi d'aconseguir el restabliment del trànsit regular com a les circumstàncies de la pandèmia ho permeten, a poder ser, a partir de finals de març". En aquest sentit, ha destacat l'acord aconseguit amb l'aerolínia Volotea per a mantindre els dos pròxims anys la ruta de Bilbao, que operarà amb dues freqüències setmanals entre juny i setembre.

El vicepresident de Hosbec, Javier Gallego, ha manifestat que el sector turístic "ha d'aprendre a conviure temporalment amb aquesta situació, per la qual cosa estem planificant la campanya de l'any que ve, amb l'objectiu d'estar plenament operatius".

Gallego també ha explicat que l'entitat empresarial Introducing Castelló, de la qual és president, està ultimant el pla d'acció del pròxim exercici, "que aprofundirà en el treball de promoció internacional i d'obertura de mercats turístics que s'ha realitzat en els últims quatre anys, situant de nou l'aeroport com un element fonamental".

Te puede interesar
Lo más visto