L'Ajuntament de Nules multarà amb 750 euros per no netejar l'orina dels gossos

Aquesta acció s'emmarca en la campanya 'Mantindre Nules és cosa de tota la ciutadania'

General 27 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
PlazaAyuntamientoNules_NoticiaAmpliada

L'Ajuntament de Nules avisa als propietaris de gossos que, en uns mesos, començaran a multar als amos que no netegen l'orina dels seus gossos. I és que el consistori ha posat en marxa una nova campanya que porta per lema Mantindre Nules és cosa de tota la ciutadania, amb l'objectiu de sensibilitzar als amos de mascotes sobre la necessitat de no embrutar la via pública.

Des de la Regidoria de Benestar Animal posen l'accent que s'estan impulsant una sèrie d'actuacions enfocades a mantindre el municipi net, com a exemple, s'estan repartint, de manera gratuïta, botelles perquè els propietaris puguen netejar les miccions dels seus gossos. «La idea és que els amos de mascotes censades puguen portar aquesta botella quan les traguen a passejar per les vies públiques i, d'aquesta manera, facilitar-los el que netegen el orín dels seus animals», comenta l'edil de l'àrea, Gabriel Torres, qui incideix en què la botella en qüestió «ha d'emplenar-se amb alguna solució amb sabó i amb unes gotes de vinagre perquè siga efectiu el seu ús».

Des del consistori es recorda que l'ordenança municipal sobre tinença responsable, circulació i benestar d'animals de companyia del municipi de Nules contempla els llocs on està prohibit que els animals realitzen les seues necessitats, alhora que s'enumeren els espais en els quals sí que poden orinar les mascotes, com són les calçades, embornals, la part inferior de la vorada de les voreres o en els escocells dels arbres.

Te puede interesar
Lo más visto