El brot del Centre Geriàtric local a Benicarló evoluciona positivament.

Gemma Cerdà ha volgut agrair la professionalitat i dedicació de tot el personal treballador dels centres.

Sanitat 27 de noviembre de 2020 Redacció
foto-geriatric

La presidenta de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Gemma Cerdá, ha informat que dels 15 usuaris del Centre Geriàtric que havien donat positiu per Covid-19, set ja han rebut l’alta mèdica. Dels altres vuit residents positius, dos estan hospitalitzats però tots evolucionen favorablement. «Ara per ara la situació està estabilitzada —ha dit la presidenta— i a finals de la setmana que ve Salut Pública tornarà a fer un cribratge a tots els residents i personal treballador». Sobre els treballadors positius, Cerdá ha confirmat que es mantenen en els mateixos 5 casos.

Pel que fa a la Residència El Collet, la presidenta ha informat d’un cas positiu nou entre els residents i un altre entre els treballadors, de manera que les xifres se situen en 12 residents afectats i 8 treballadors. «Tots tenen simptomatologia lleu i esperem que es puguen recuperar el més prompte possible».

Sobre la cobertura de les baixes dels treballadors, Gemma Cerdá ha informat que «aquest cap de setmana s’incorporaran 3 persones, i la resta a principis de la pròxima setmana». «Des d’ahir —ha constatat la presidenta— hi ha a la Residència una infermera experta en covid19 designada per l’hospital supervisant i donant indicacions a tot el personal».

Cerdà ha volgut agrair una vegada més «a tot el personal treballador dels centres la seua professionalitat i dedicació en aquests moments difícils que ens toca abordar». «És imprescindible —ha afegit— la comunicació permanent amb les direccions dels centres per tal de donar la millor resposta a tot el que se’ns plantege».

Te puede interesar
Lo más visto