Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El brot del Centre Geriàtric local a Benicarló evoluciona positivament.

Gemma Cerdà ha volgut agrair la professionalitat i dedicació de tot el personal treballador dels centres.

Coronavirus 27 de noviembre de 2020 Redacció
foto-geriatric

La presidenta de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Gemma Cerdá, ha informat que dels 15 usuaris del Centre Geriàtric que havien donat positiu per Covid-19, set ja han rebut l’alta mèdica. Dels altres vuit residents positius, dos estan hospitalitzats però tots evolucionen favorablement. «Ara per ara la situació està estabilitzada —ha dit la presidenta— i a finals de la setmana que ve Salut Pública tornarà a fer un cribratge a tots els residents i personal treballador». Sobre els treballadors positius, Cerdá ha confirmat que es mantenen en els mateixos 5 casos.

Pel que fa a la Residència El Collet, la presidenta ha informat d’un cas positiu nou entre els residents i un altre entre els treballadors, de manera que les xifres se situen en 12 residents afectats i 8 treballadors. «Tots tenen simptomatologia lleu i esperem que es puguen recuperar el més prompte possible».

Sobre la cobertura de les baixes dels treballadors, Gemma Cerdá ha informat que «aquest cap de setmana s’incorporaran 3 persones, i la resta a principis de la pròxima setmana». «Des d’ahir —ha constatat la presidenta— hi ha a la Residència una infermera experta en covid19 designada per l’hospital supervisant i donant indicacions a tot el personal».

Cerdà ha volgut agrair una vegada més «a tot el personal treballador dels centres la seua professionalitat i dedicació en aquests moments difícils que ens toca abordar». «És imprescindible —ha afegit— la comunicació permanent amb les direccions dels centres per tal de donar la millor resposta a tot el que se’ns plantege».

Te puede interesar

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter