Onda obri al públic la remodelada plaça del carrer Cervantes

La plaça compte amb més espai verd i inspiració literària. L'Ajuntament està culminant els projectes del pla d'embelliment urbà Onda Bonica per a enguany.

General 01 de diciembre de 2020 Redacció
IMG_8169[1]
El projecte Onda Bonica per a convertir Onda en un lloc amb major qualitat de vida, bell i accesible

Els veïns d'Onda ja poden disfrutar novament de la plaça del carrer Cervantes després de la remodelació que ha dut a terme el govern municipal per a fer-la accessible, sumar espai verd i renovar el mobiliari urbà en homenatge a l'escriptor Miguel de Cervantes i a la seua obra més universal, El senyor Quixot de la Manxa.

Així, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, junt amb l'edil d'Ordenació del Territori, Juan López, han descobert este matí el mural ceràmic del senyor Quixot i Sancho que presidix la plaça com a acte simbòlic d'obertura. Així mateix, s'ha instal·lat un original banc en forma de llibre que reproduïx les primeres pàgines de la història del famós cavaller i el seu fidel escuder.

L'obra, executada per l'empresa ondense Consvenir by Gargallo i amb gres porcelánico de la firma Natucer, ha consistit a eliminar els bords de formigó per a ampliar la zona verda, millorar l'accessibilitat, instal·lar una dotzena de bancs i renovar el sistema d'il·luminació amb la col·locació de nous fanals de tecnologia led. El pressupost total ha ascendit a 39.817 euros.

Te puede interesar
Lo más visto