Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Junior Mackenzie obri desembre a l’Espai de la Música de Benicàssim

La cultura cobrarà gran importància durant l'últim mes de l'any a Benicàssim amb la completa programació a l’Espai de la Música Mestre Vila.

Cultura 02 de diciembre de 2020 Redacció
junior mackenzie
La programació de “Torna a l’Espai’’ contempla quinze actuacions per a l'últim mes de l'any

Una programació que compta amb 15 actuacions per a l'últim mes de l'any i que començarà aquest divendres 4 de desembre a les 19.00 hores amb Junior Mackenzie.

La iniciativa ‘Torna a l’Espai’ "que vam posar en marxa el mes de novembre passat ha tingut una gran resposta i hem volgut continuar oferint un complet programa on té cabuda la música, el teatre i la diversió per als més xicotets”, ha comentat el regidor de Cultura, Javier Alonso. 

 A partir de les 19 hores, l’Espai de la Música s'omplirà de folk, rock, blues i jazz amb Juan Fortea (guitarra i veu), Pablo Barrios (teclats) Andrés Mauricio Bedoya (baix), Benjamin Kendrick (bateria i cors) i Lucía Zambudio (guitarra).

El dissabte 5 a les 12.00 hores serà el torn del públic infantil, en aquest cas serà el torn de “El dia de Ramirod'Ameba Teatre; un espectacle en valencià, dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys i on la narració, les titelles amb objectes, el clown i la música en directe, es combinen per a contar la història d'aquest viatge cap a un món en miniatura eixit d'una gran caixa. El repartiment de l'espectacle està compost per Ana González i Lluite Morabit.

I per a la vesprada del 7 de desembre, previ al festiu nacional del dia 8, l’Espai de la Música rebrà a Chema Peñalver. Sophisticated Clarinet és el nou treball discogràfic del clarinetista castellonenc. En format de septet i de caràcter acústic, respon al denominat “jazz de cambra” resultat de fusionar la música afroamericana amb la música clàssica de tradició europea. Totes les composicions i arranjaments són de l'autoria del clarinetista i combinen el romanticisme del quartet de corda amb la rítmica del swing, a més d'incorporar picades d'ullet a la música zíngara, al klezmer, al tango, al boogaloo i al funky. Chema Peñalver estarà acompanyat per Jesús Jiménez (violí), Borja Saura (violí), Miguel Falomir (viola), Anna Pitarch (violoncello), David Catalán (guitarres), Natxo Navarro (contrabaix i baix elèctric). La cita musical del 7 de desembre serà a les 19.00 hores.

Recordar que l'accés a cadascun dels espectacles és lliure però es requereix entrada “que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”. L'horari per a recollir les entrades serà de 17.00 a 20.00 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l'accés a la sala, la qual s'obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit Javier Alonso. 

Quant a les mesures de seguretat sanitària, l'aforament no aconsegueix el 50% “i en tot moment seguirem el protocol establit per les autoritats competents perquè Benicàssim no perda el pols cultural i continue sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura", ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter