126 nous casos per covid-19 a Castelló

Sanitat registra 5 nous brots en la província de Castelló, 13 en la província d'Alacant i 44 en la província de València.

Sanitat 02 de diciembre de 2020 Redacció
h g
8 professionals de la planta de pneumologia de l'hospital general de Castelló afectats per un brot de covid-19.

Els hospitals provincials tenen, actualment ingressats 120 malalts i 28 pacients en UCI. D'altra banda, s'han registrat 29 defuncions per coronavirus des de l'última actualització. El Brot de Covid-19 en la planta de Pneumologia de l'Hospital General de Castelló amb huit professionals afectats.

El personal simptomàtic que ha donat positiu ha sigut aïllat i es van a repetir les proves PCR a tot l'equip de la planta que va donar negatiu. Fonts del Departament de Salut de Castelló confirmen, que s'ha registrat este focus en els últims dies. La Unitat de Riscos Laborals i el Servici de Medicina Preventiva han activat el protocol i han verificat que el personal ha desenrotllat el seu treball d'atenció a pacients amb tots els equips de protecció pertinents. S'ha aïllat al personal simptomàtic que ha donat positiu i es van a repetir les proves PCR a tot l'equip assistencial de la planta que va donar negatiu en la primera presa de tests. A més d'estos sanitaris contagiats, hui s'ha detectat un altre brot en una planta No Covid que ha afectat set persones.

Vilafranca confirma almenys 13 positius per coronavirus

L’Ajuntament de Vilafranca ha confirmat en un comunicat que la localitat compta ja amb 13 positius actius de coronavirus arran de les darreres proves que s’han realitzat des del centre de salut tot i que la xifra podria seguir augmentant en les properes hores. L’alcaldessa demana responsabilitat i es planteja tancar espais municipals.

 La Comunitat Valenciana ha registrat 1.419 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens, que situen la xifra total de positius en 104.976 persones. Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 126 a Castelló (11.877 en total) ; 398 a Alacant (36.209 en total) , i 895 en la província de València (56.888 en total) . A més, continua havent-hi 2 casos sense assignar. 

Nous brots comunicats hui per la conselleria

Villahermosa del Río: 6 casos. Origen social.

 L´Alcora: 3 casos. Origen laboral .

Nules: 4 casos. Àmbit educatiu.

Castelló de la Plana: 7 casos. Origen laboral.       

Vila-real: 3 casos. Àmbit educatiu"

Te puede interesar
Lo más visto