Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Gaiata 19 La Cultura, guanya el Concurs de Llibrets de Gaiates

Castelló entrega els premis dels concursos de Llibrets de Gaiates i Colles de la Magdalena 2020.

Cultura 03 de diciembre de 2020 Redacció
02-12-20 Premios llibrets
El regidor de Festes i la reina Carmen Molina participen en l'acte que acull el Palau de la Festa amb les mesures sanitàries davant la covid-19

 El Patronat Municipal de Festes de Castelló ha entregat els premis del Concurs de Llibrets de Gaiates i del Concurs de Llibrets de Colles corresponents a la Magdalena 2020 que no s'ha pogut celebrar per la covid-19. Són uns treballs que ja estaven elaborats quan es van suspendre les festes i els premis de les quals s'han repartit hui al Palau de la Festa, amb control d'aforament i complint amb les mesures sanitàries davant el coronavirus. El regidor de Festes, Omar Braina, ha entregat els premis juntament amb la reina, Carmen Molina.

 Quant al Concurs de Llibrets de Gaiates, el primer premi, dotat amb una ajuda econòmica de 700 euros i el pergamí acreditatiu, ha sigut per a la Gaiata 19 La Cultural. El segon premi, de 300 euros, ha sigut per a la Gaiata 6 Farola Ravalet i el tercer premi, de 200 euros, per a la Gaiata 1 Brancal de la Ciutat. El premi dotat amb 200 euros i el diploma d'honor ha sigut per a la Gaiata 15 Sequiol, pel millor article inèdit, ‘75 anys en l’evolució de les festes de la Magdalena’, obra de Fernando Vilar i el premi dotat amb 150 euros i diploma acreditatiu per la millor portada és per a la Gaiata 8 Portal de l’Om, pel treball realitzat per Abel León.

 Respecte al Concurs de Llibrets de Festes, el primer premi dotat amb una ajuda econòmica de 300 euros i el pergamí acreditatiu l'ha guanyat la Colla Rebombori i el segon i tercer, dotats amb un diploma, és per al Magre i L’Olla, respectivament. El premi dotat amb 200 euros i el diploma d'honor ha sigut per a la Colla L’Olla pel millor article inèdit, titulat ‘Anem, anem seguim tots a la festa’, obra de Rosa Maria Barreda.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter