Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola convoca el Concurs de Fotografia Dones 2021

La Regidoria de Benestar Social ha convocat la XV edició del Concurs de Fotografia DONES amb l'objectiu de celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Cultura 03 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
concurs dones
Es repartiran tres premis de 100€, 200€ i 300€ cadascun i no podran ser acumulatius.

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat la XV edició del Concurs de Fotografia DONES amb l'objectiu de celebrar el Dia Internacional de la Dona.

A través d'aquest consolidat certamen "volem fer visibles tant les dones com les seues circumstàncies en el seu moment internacional", explica la responsable de l'àrea, María Jesús Albiol. Les fotografies participants hauran de tindre com a tema principal "Dona i pandèmia". El concurs està obert a totes aquelles persones que ho desitgen i cada participant podrà presentar el nombre d'imatges que considere oportú. El jurat del concurs estarà format per la regidora de Benestar Social, el regidor de Cultura, la treballadora social ESB, la psicòloga EEIIA, fotògrafs professionals (entre dos i quatre) i dos alumnes de l'IES Alfred Ayza.

Les inscripcions al concurs es realitzaran, en primer lloc, mitjançant formulari en línia habilitat en www.mundoarti.com.

Les fotografies es presentaran en format JPG (màxim 5MB), sense identificació de l'autor amb la finalitat de garantir l'anonimat dels participants. Seguidament s'emplenarà la plica amb les dades personals (nom complet de l'autor, adreça, número de telèfon, etc.) i s'adjuntarà una fotocòpia de DNI. En segon lloc, i dins del termini de presentació de sol·licituds, s'ha d'enviar o presentar obligatòriament la sol·licitud segons model annex a les bases en el Servei d'Atenció Ciutadana .

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter