La província de Castelló suma hui 143 positius

La província de Castelló registra hui quatre nous brots dos d'ells en la ciutat de Castelló amb un total de 6 positius.

Sanitat 03 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
201014_Compra_ANTIGENOS_(5)
El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendix a 1.780.096 de les que 1.616.811 han sigut a través de PCR i 163.285 per mitjà de test ràpid.

L'última actualització de la conselleria de sanitat i salut pública indica que són 143 els positius comptabilitzats hui en la província de Castelló. Els hospitals de la província de Castelló tenen actualment ingressades a 120 persones amb 21 pacients en la unitat de vigilància intensiva.

La província de Castelló registra hui quatre nous brots dos d'ells en la ciutat de Castelló amb un total de 6 positius. A Vinaròs també en l'àmbit laboral, un brot amb 3 afectats i a Vila-real es confirmen 6 casos d'origen social.

Ximo Puig anuncia que la Generalitat analitzarà les aigües residuals de centres de majors i de persones amb diversitat funcional abans de Nadal com a prevenció de la COVID-19.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat este dijous que la Generalitat, a través de l'empresa de subministrament d'aigües Global Omnium, analitzarà abans de Nadal les aigües residuals dels centres residencials de majors i de persones amb diversitat funcional com a part de l'estratègia de detecció i control de la COVID-19. El titular de la Generalitat ha mantingut una reunió en el Palau de la Generalitat amb la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, el president de Global Omnium, Eugenio Calabuig; la investigadora del CSIC Gloria Sánchez, el director de servicis de Global Omnium, Juan Francisco Mestre, i el cap del Servici de Microbiologia de l'hospital Clínic, David Navarro.

Esta iniciativa es coordinarà de forma conjunta entre la Conselleria de Polítiques Inclusives i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Te puede interesar
Lo más visto