Nules promociona l´obra medallistica del mestre Giner

Cada medalla comptarà amb un díptic perquè el visitant puga comprendre el context i la història de la mateixa i estarà exposada durant tres mesos al Hall del museu.

Cultura 04 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
IMG_4823
Aquesta iniciativa naix de la Comissió Tècnica de Patrimoni per a divulgar l’obra medallística que alberga el museu. 

   La “Medalla del Trimestre” és una de les noves accions que ha posat en marxa la regidoria de Museus de l’Ajuntament de Nules per a promocionar i divulgar l’obra medallística del mestre i fill predilecte de Nules, Enrique Giner, i que es troba al Museu de Medallística “Enrique Giner” de la localitat.

Es tracta d’una iniciativa que naix des de la Comissió Tècnica de Patrimoni, en aquest cas en concret del veí de Nules Antonio Mechó, professor d'art i especialista en el treball de l'artista Enrique Giner.

Per tant, segons el regidor de Museus, Guillermo Latorre, “la “Medalla del Trimestre” consisteix a posar tota la nostra atenció en una medalla en concret i la seua contextualització per a aconseguir comprendre el treball del mestre Enrique Giner”

Així doncs, cada medalla comptarà amb un díptic perquè el visitant puga comprendre el context i la història de la mateixa i estarà exposada durant tres mesos al Hall del museu.  De fet, la primera peça triada per a aquesta mostra és la “Medalla per al Premi de l'Acadèmia Europea de les Arts”, triada atenent que “si bé la producció medallística del nostre il·lustre escultor va ser prolífica en vida, aquesta medalla es pot considerar especial perquè és la demostració que el seu llegat artístic segueix vigent”, comenta Antonio Mechó.

La “Medalla del Trimestre” pot ser visitada en horari d'obertura del Museu de Medallística Enrique Giner, de dilluns a divendres de 8 a 13 hores, o sol·licitant cita prèvia. 

Te puede interesar
Lo más visto