Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

#ReactivemCastelló2021, a ple el 15 de desembre

La vicepresidenta provincial ha recordat que els comptes que se sotmetran a votació dimarts que ve es plasmaran a través de 18 plans d'actuació.

Economía 09 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
dipcas pleno
En la Junta de Portaveus celebrada en el matí de hui s'ha decidit que cada grup disposarà de dos torns de deu i cinc minuts per a fixar la seua posició.

 Dimarts que ve 15 de desembre se celebrarà el ple de la Diputació en el qual se sotmetrà a votació el #ReactivemCastelló2021, el projecte de pressupostos per a l'any vinent elaborat per l'equip de govern, que ascendeix a 168,3 milions d'euros i suposa un increment de 19,4 milions d'euros i del 13% respecte a 2020. Serà en el transcurs d'una sessió plenària en la qual el diputat d'Hisenda, Santiago Agustí, explicarà durant deu minuts les línies mestres dels nous comptes públics, iniciant-se a continuació un debat sobre aquestes. Els grups intervindran de menor a major amb un primer torn de deu minuts de duració i un segon de cinc.

Així s'ha decidit en la Junta de Portaveus que s'ha celebrat hui, presidida per la vicepresidenta, Patricia Puerta. Donada la importància del ple, s'ha decidit augmentar la duració dels parlaments, que habitualment són de cinc i tres minuts.

Al final de la Junta de Portaveus, la vicepresidenta Puerta ha apel·lat a «la responsabilitat de tots els partits representats en la institució», dels quals espera que voten a favor de l'aprovació del #ReactivemCastelló2021, per «l'excepcionalitat del moment» i perquè es tracta de «un pressupost històric per a un moment històric, en el qual la ciutadania espera que els polítics sapiem estar a l'altura i fer política amb majúscules, per a superar la crisi originada per la pandèmia i reactivar l'economia de Castelló, a fi que la província es puga recuperar com més prompte millor».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter