Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules instal·la un observatori d’aus a la finca de El Pou

L´observatori d’aus servirà per a diversificar el turisme de cara a atreure visitants al llarg de tot l’any, es tracta d’una iniciativa impulsada pel Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa

General 09 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
nules (2)
Les persones interessades en contemplar les diferents espècies d’aus que habiten en aquest lloc trobaran també diferents panels informatius de les aus que allí es poden trobar.

 Així doncs, Nules se suma a altres poblacions de la comarca que compten també amb aquest nou atractiu turístic amb el que es vol donar a conèixer el "Birdwatching " i les aus característiques de la zona Sud de la província de Castelló. De manera que, les persones interessades en contemplar les diferents espècies d’aus que habiten en aquest lloc trobaran també diferents panels informatius de les aus que allí es poden trobar. 

La finca de El Pou alberga un observatori d’aus que servirà per a diversificar el turisme de cara a atreure visitants al llarg de tot l’any, es tracta d’una iniciativa impulsada pel Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa del que forma part la localitat de Nules.

Des de la regidoria de Turisme, l’edil Guillermo Latorre, explica que “és una aposta pel turisme de natura, respectuós amb el medi ambient, i sostenible amb el que es vol desestacionalitzar la temporada turística que en el nostre municipi se centra en els mesos estivals, principalment. A més estem treballant també en altres projectes relacionats amb altres tipus de turisme per atreure visitants al llarg de tot l’any”. 

 

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Newsletter