Les activitats esportives, culturals i educatives de Almenara es reanuden el dilluns

Demà obriran els parcs i jardins i també s'autoritzaran les competicions esportives federades.

Sanitat 09 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
ajuntament1
Seguiran tancades les àrees recreatives dels Estanys i la Muntanya del Dipòsit i els grups d'excursionistes es limitaran a 6 en el terme municipal.

A la vista de l'evolució de la pandèmia per la Covid-19 a Almenara, des de l'ajuntament s'han pres noves mesures que estaran en vigor indefinidament fins a una nova ordre, amb el que s'alcen algunes restriccions, però es mantindran unes altres.

Així, a partir de demà quedaran reoberts tots els parcs, jardins, àrees de gimnàstica i pipicans de la localitat, que seran desinfectats diàriament, amb l'obligació de mantindre la distància de seguretat així com també la de l'ús de la màscara, igual que en tots els espais.

A més també s'ha decretat que a partir del pròxim dilluns, 14 de desembre, les activitats esportives, culturals i educatives no reglades poden reprendre's. Les activitats que es realitzen en llocs públics hauran de traslladar-se a espais oberts i a llocs amb ventilació amb l'obligatorietat de la màscara i la distància social.

També s'autoritzen a partir de demà, dia 10 de desembre, les activitats esportives federades en la localitat. Ara bé, quedarà prohibida l'assistència de públic a qualsevol activitat esportiva, Tampoc podran utilitzar-se les dutxes i vestuaris de les diverses instal·lacions municipals.

ZONES RECREATIVES TANCADES

Finalment, continuaran fins a una altra ordre tancades les zones recreatives dels Estanys i de la Muntanya del Dipòsit. Igualment es restringeixen a 6 persones els grups d'excursionistes pel terme municipal.

 

Te puede interesar
Lo más visto