Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

CECOPAL decidix reobrir els jocs infantils

Castelló reobrirà jocs infantils i jardins efímers del 23 de desembre al 6 de gener.

Coronavirus 10 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
10-12-20 Marco y Braina en la reunión del Cecopal
L'Ajuntament desinfectarà les instal·lacions diàriament i recorda que la mesura podrà ser revisada en funció de la situació epidemiològica.

L'Ajuntament de Castelló reobrirà els jocs infantils i obrirà els jardins efímers a partir del 23 de desembre i fins al 6 de gener. La mesura ha sigut acordada aquest dijous en el si del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (CECOPAL) en una sessió en la qual s'ha analitzat la situació epidemiològica actual a la ciutat. En aquest sentit, l'alcaldessa de Castelló i directora del CECOPAL, Amparo Marco, ha destacat que aquesta mesura s'ha pres després de constatar-se una millora en les dades d'incidència acumulada aportats per la Conselleria de Sanitat.

D'altra banda, també s'ha modificat la mesura de l'aforament màxim de 80 persones en els actes en via pública fixat en la reunió del CECOPAL del 17 de novembre. A partir d'ara l'aforament màxim per a esdeveniments i activitats serà d'un màxim de 150 persones, incloent participants i organitzadors, i no es podrà superar l'aforament del 50%, en línia amb el que s'estableix en la Resolució del 5 de desembre de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Cal recordar que les mesures adoptades en el si del CECOPAL són provisionals i poden ser revertides en el cas que es constate un empitjorament de la situació epidemiològica a la ciutat. Per tant, les autoritzacions per a actes o activitats també poden ser revocades en cas necessari.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter