Sèptim webinar dedicat al programa BIK CEEI

El cicle de webinars dedicats al programa BIK CEEI en CEEI Castelló s'acosta al seu final, amb sengles sessions dedicades a les ferramentes BIK Scale

Economía 12 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
ceei
Esta sèrie de webinars s'emmarca en el programa en línia impulsada per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace.

El cicle de webinars dedicats al programa BIK CEEI en CEEI Castelló s'acosta al seu final, amb sengles sessions dedicades a les ferramentes BIK Scale, centrades en la metodologia per a escalar un model de negoci i que resulten així mateix instruments estratègics per al replantejament de qualsevol pime per a guanyar competitivitat amb els seus productes i servicis. Luis Miguel Batalla, tècnic de Creació, Consolidació i Creixement d'Empreses del centre, ha dirigit el sèptim webinar, primer dels dos dedicats a BIK Scale; el segon tindrà lloc el dimarts 22 de desembre.

 Segons ha indicat Batalla, la consultora Loop, que ha dissenyat BIK Scale junt amb els CEEI de la Comunitat, oferir amb esta metodologia de treball alternatives perquè l'empresa puga fer front a uns cicles de vida de productes i servicis "que són cda vegada més curts, amb unes dinàmiques tan ràpides i mercats tan sobreoferits i saturats que reduïxen el marge de temps per a quasi qualsevol producte, que va decaient fins a convertir-se en una commodity". Així, el mètode de treball BIK Scale pretén evitar estos processos buscant una nova via de diferenciació, "cambiant, per exemple, l'eix estratègic sobre el qual es desenrotlla el producto", explica Batalla.

 La metodologia d'esta tercera fase de BIK Idea, que ve a completar els instruments de les dos primeres, analitzats en sessions anteriors i centrades respectivament en el disseny de producto/servicio i definició del model de negoci -en la primera- i en la validació del dit model i la seua acceptació pels clients, en la segona. 

Esta sèrie de webinars s'emmarca en el programa en línia de capacitació d'agents de l'Ecosistema d'Emprendiment de la Comunitat Valenciana, impulsat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) .

 

Te puede interesar
Lo más visto