Benicàssim presenta ‘El Nadal es viu a Benicàssim’

L'Ajuntament de Benicàssim vol mantindre viva la il·lusió, la fantasia i la màgia del Nadal i per a això ha preparat un vídeo que consta de dues parts.

General 11 de diciembre de 2020 Redacció Redacció

El projecte audiovisual vol mantindre viva la il·lusió, la fantasia i la màgia en aquestes dates

 L'Ajuntament de Benicàssim vol mantindre viva la il·lusió, la fantasia i la màgia del Nadal i per a això ha preparat un vídeo que consta de dues parts “i va dirigit sobretot al públic infantil, als xicotets grans protagonistes d'aquestes festes”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí. 

La primera part del conte audiovisual El Nadal es viu a Benicàssim té com a personatge principal al Pare Noel, qui ja està arribant a Benicàssim. Al costat d'ell un elenc d'ajudants ha activat tot el dispositiu per a la preparació dels regals que s'entregaran la nit del 24 de desembre; uns elfos que apareixen en el vídeo en llocs tan coneguts del municipi com la Torre de Sant Vicent, el passeig Pilar Coloma, el parc del Trenet o el Pont de Ferro, “per la qual cosa, a més de la fantasia present en el guió del vídeo, és un gran aparador per a mostrar els bells recursos turístics que té Benicàssim”, ha indicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández.

 A més, els qui acudisquen al cinema al Teatre Municipal també tindran l'oportunitat de gaudir del vídeo en la pantalla gran. “Esperem que els veïns i veïnes de Benicàssim, així com d'altres municipis, gaudisquen del vídeo que hem preparat amb tant d'afecte”, ha indicat l'edil Arturo Martí qui afig que la segona part del conte El Nadal es viu a Benicàssim tindrà com a protagonistes als Reis Mags i altres localitzacions de localitat “des del nord fins al sud de Benicàssim”.

Te puede interesar
Lo más visto