Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules comença la programació a l'aire lliure

Les activitats a l'aire lliure organitzades per l'ajuntament de Nules volen  afavorir la dinamització del comerç i l’hostaleria. 

Cultura 11 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
CUENTACUENTOS_ACTIVANULES_VAL
Dissabte  12 de desembre  tindrà lloc al carrer Sant Vicent-carrer de la Puríssima el conta conte “Motxilla de contes”.

Passejar i gaudir en família de forma responsable pels carrers de Nules, és el lema de la programació  que la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Additives (UPCCA) han organitzat per als dies del 12 de desembre al 4 de gener.

 Es tracta d’una programació que es portarà a terme a l’aire lliure amb un aforament limitat prèvia inscripció a la biblioteca municipal, “l’objectiu d’aquestes actuacions és apropar la lectura a les famílies a través de conta contes, teatre i màgia per afavorir la dinamització del comerç i l’hostaleria dels diferents barris del municipi”, explica la regidora de Biblioteca i Comerç, Susana Tusón.   

 De manera que dissabte  12 de desembre  tindrà lloc al carrer Sant Vicent-carrer de la Puríssima el conta conte “Motxilla de contes”,diumenge 13 de desembre  al Mercat Municipal s’interpretarà el “Conte d’una Nit de Nadal”, i dissabte 19 de desembre al parc infantil de l’Estany de les platges tindrà lloc el conta conte “Mary Poppins”.

 Dilluns 28 de desembre al Mercat Municipal hi haurà una actuació de Màgia i Il·lusionisme; dimecres 30 de desembre a la plaça de l’ermita de Sant Xotxim s’escenificarà “Els contes de Gianni Rodari”; a l’avinguda Diagonal-carrer d’Ausiàs March dissabte 2 de gener tindrà lloc el conta conte “El cofre de les històries”; diumenge 3 de gener a la plaça del Convent s’interpretarà “La història Interminable”; i per a finalitzar dilluns, 4 de gener, al carrer de Padre Tomás Lucas s’escenificarà  el conte “Nadal amb Tolkien”.

Cal assenyalar que l’Ajuntament de Nules, mitjançant les regidories de Cultura i d’Infantessa, està ultimant una programació  nadalenca que es presentarà en els pròxims dies i que està dirigida a tots els sectors de la població. 

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter